Tuesday, November 18, 2008

Tur på tur.


Og det blev fredag og lørdag.

De var der allesammen, fyre, piger, de hotte, de klamme, de hotte der var klamme og de klamme, der var überseje. Der var de søde der kunne stå, de stående der var stygge, de stygge der blev bløde, de bløde der var flade, de flade der var rige, de smålige som var fattige, i sind og hjerte, men rige på færøersk mammon.

Men jeg holder da af det, køre og få alle de sjove og grove, spændende, skøre og dejlige indfald, blive forgudet, svinet til, latterliggjort og grinet af, blive smilet til, få det store med småt, og det med småt, stort!

Du ved sgu ikke hvad der kommer, før det er gået, hvad der sker før det er sket, spændende og uforudsigeligt.

Der var de 7 "små dværge" (unge på ca 18 år), som var "helvedes karle".

Der var de 2 poptøser, der delte turen med deres mødre, som hylede op over at det kostede penge at køre i taxi, hver en krone der tikkede på taxameteret var som et piskeslag på dem.

Der var tinsoldaterne fra livgarden som skulle knække sig flere gange på turen hjem.

Der var ham der græd, ham der lo, ham der havde fået nok. Dem der var forarget over de fremmede, de fremmede der undskyldte alt, og dem der bare ikke kan lide sorte eller hvide.

Der var de almindelige.
De var almindelige;o).

Der var fodboldtosserne fra den lokale pub påvest-egnen som havde et humør så vi alle sprudlede og lo og lavede standup-comedy. Man-humour rulez!!!!

Der var hvide spøgelser, en del af dem på støv. "White Sensation" hed det vist. Senere på natten fyldte de bybilledet, med store øjne, som var de med i "fyrtøjet", skillingerne var brugt, plastik betalte man med. Svævende "spookede" de sig igennem natten med en chill-factor på -38.

Der var pølsemama som duftede af cigaret, rå løg og røde spiselige havannaer.

Der var fest, musik og dans.

Alt skete i mørket.

No comments: